Blækpatroner er en fast bestanddel af udskrivningsverdenen, men der er stadig nogle ting, som mange mennesker ikke ved om dem. I dette blogindlæg vil vi diskutere fem overraskende fakta om blækpatroner. Vidste du, at de kan genbruges? Eller at de findes i forskellige farver? Læs videre for at lære mere!

  1. De fleste kender den sorte standardblækpatron, men vidste du, at de findes i forskellige farver? Afhængigt af din printermodel kan du måske bruge farvede blækpatroner. Dette kan være fantastisk til udskrivning af dokumenter, der skal skille sig ud, eller til at tilføje et personligt præg til dine fotos.
  2. Blækpatroner kan faktisk genbruges ! Med lidt omhu kan du selv rengøre og genopfylde dem. Det kan spare dig mange penge i det lange løb og hjælpe dig med at mindske din påvirkning af miljøet.
  3. Hvis du nogensinde er i knibe og har brug for at udskrive noget hurtigt, vidste du så, at du kan bruge neglelak som blæk? Det er ikke den mest ideelle løsning, men det kan fungere i en nødsituation. Du skal blot påføre neglelakken på et stykke papir og vente på, at den tørrer. Husk på, at denne metode ikke anbefales til brug med din almindelige printer.
  4. Der findes billige og dyre blækpatroner, hvor mange foretrækker den billigste. Men det, man ikke ved er, at der er mindre blæk i den billige version, den tørre hurtigere ud, og den kan i værst tilfælde skade din printer. I sidste ende vil det koste dig mere at købe de billige kopier, fremfor de originale.
  5. Vidste du, at blækpatroner har en udløbsdato? Når en blækpatron er udløbet, kan den ikke længere producere kvalitetspapir af billeder. Sørg for at tjekke udløbsdatoen, før du bruger en ny blækpatron, og tøv ikke med at kontakte producenten, hvis du har spørgsmål.

Vi håber, at du er blevet lidt klogere ved at læse denne artikel omrking blækpatroner.