Infrarød sauna mod eksem og psoriasis?

Eksem og psoriasis er to hudsygdomme, som ofte efterlader huden varm, kløende og smertefuld. Det er ingen overraskelse, at dette for de fleste patienter betyder et fald i selvtillid og selvværd. 15% af den australske befolkning lider alene af virkningerne af eksem. Desværre er der ingen kur. Men infrarød sauna tilbyder en lovende løsning til at håndtere disse symptomer og reducere den fysiske og følelsesmæssige vejafgift.

Infrarød sauna giver en ikke-invasiv, afslappende og forfriskende tilgang til at lindre kløende, øm, tør og rød hud for at hjælpe med at håndtere symptomerne på hudsygdomme, herunder eksem og psoriasis. Sessionen på 40 minutter involverer at sidde (eller strække) alene eller sammen med nogle af dine venner i vores store infrarøde sauna med fuld spektrum. Saunaen bruger tør varme gennem infrarøde stråler til at opvarme kroppen indefra og ud i stedet for at opvarme luften omkring dig, som du ville opleve under en traditionel saunasession. Du kan også købe et infrarødt saunatæppe og opleve fordele hjemmefra med et saunatæppe fra NordicHigh.

 

Infrarød sauna til eksem

Eksem er typisk forårsaget af miljøfaktorer som støv, varme, vejrændringer, dufte, stress eller særlige sæbeprodukter.

 

Brugen af ​​infrarød sauna kan hjælpe med håndteringen af ​​eksem ved at:

 

Aftagende stress, som kan være en stor risikofaktor for en opblussen.

Styrker immunsystemet, så det kan reagere effektivt i tilfælde af en opblussen

Øger blodgennemstrømningen til området

Folk rapporterer ofte om en beroligende følelse omkring stedet for eksem efter en infrarød sauna session

 

“Jeg får ofte eksem i mit ansigt og i min hårgrænse. Jeg plejede at føle mig virkelig selvbevidst, og intet, jeg prøvede, virkede. Nu, så snart jeg begynder at mærke en opblussen, tager jeg en session i den infrarøde saunatæppe fra NordicHigh. .. med det samme forsvinder min rødme og den kløende fornemmelse. Hvis jeg tager et par sessioner, er det nok til også at holde den tørre hud væk. Nu er det det eneste, jeg skal bruge til at håndtere mit eksem” – Shaun