Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg får massage hver anden uge. Det er en udbredt opfattelse, at massage kun kan fås på ferier, eller hvis man har spændinger i kroppen. Men massage kan udnyttes til mere end blot fritid eller til at helbrede lidelser. Det er også derfor, at jeg har opdaget, at massage er gavnligt for mit helbred.

Sådan startede jeg med at få massage

Jeg troede oprindeligt, at massage kun blev givet på ferien, i et spa eller af en partner. Jeg indså imidlertid fordelene ved konsekvent massage, efter at jeg havde fået spændinger i skuldrene af at sidde foroverbøjet ved en computer hele dagen. Min læge anbefalede afslapning og hvile for at lindre smerterne, men det var vanskelige ordrer at følge, når jeg brugte de fleste af dagtimerne på at arbejde ved en skærm.

 

Jeg havde ikke tid nok til at finde ud af, hvad jeg ellers skulle gøre, så jeg måtte søge efter en anden mulighed. Desværre var kiropraktik ikke effektivt for mig, så jeg forsøgte at hyre en sportsmassør til massage. Allerede næste dag kunne jeg se, at der var en stor forskel. Vi besluttede, at jeg efter to ugers pause ville vende tilbage og løsne op.

 

Efter 12 uger, hvor jeg flittigt fulgte min massørs skræddersyede genoptræningsprogram for skulderen, holdt jeg op med at se ham. Men da spændingerne i min skulder et par måneder senere dukkede op igen, kontaktede jeg ham igen for at få hjælp. Det var i denne periode, at vi seriøst drøftede, om jeg eventuelt skulle komme tilbage efter behandlingen.

God massage forebygger skader og spændinger

Derfor har jeg været der hver anden uge med undtagelse af helligdage og særlige lejligheder. Det er meget tilfredsstillende for mig. Nordisk massage hos Saga Senses i Lyngby er den bedste massageform, som jeg får. Det er en kombination af flere forskellige typer og teknikker, og det fungerer bare rigtig godt for mig. Jeg får ikke længere kun massage omkring skulderen men også på resten af kroppen. Jeg synes, at massage er utrolig afslappende, og jeg har ofte ingen spændinger i mine skuldre efter massagen. Hvis du leder efter en måde at afstresse på, reducere angst eller bare vil slappe af, så kan jeg helt klart anbefale at prøve massage!