Thailand er et helt specielt land. Et land med ekstrem gæstfrihed og stor smukhed. Men Thailand er også et land med store kontraster og du får mulighed for enorme oplevelser ved en rundrejse i Thailand.

Om Thailand

Thailand er et kongerige i Sydøstasien med grænser til Myanmar, Laos og Cambodja. Der bor tæt på 70 millioner mennesker i landet, der har været selvstændigt siden 1200-tallet og aldrig har været koloniseret. Hovedstaden er Bangkok, hvor mere end fem millioner mennesker bor.

Store kontraster

Thailand er et land med store kontraster og dermed store muligheder for mange forskellige oplevelser ved en rundrejse i Thailand. Landet byder på fantastisk natur, storbyliv og mulighed for afslapning på stranden. Det byder på rigdom og fattighed. Thailand indeholder det hele.

Start rundrejsen i Bangkok

De fleste starter deres rundrejse i Thailand i hovedstaden Bangkok. Det er let at flyve til byen, der er et knudepunkt for det meste af Asien. Kan man lide hektisk storbyliv, er det en god ide, at bruge et par dage i den enorme by. Man skal blot læne sig tilbage og betragte det ekstreme liv, som de lokale lever. Men man skal også huske at besøge de mange markeder med alverdens mad og andet samt også opleve de berømte Grand Palace.

Hvide strande

En af de ting mange forbinder med Thailand er smukke, kridhvide sandstrande. Specielt på øerne i det sydlige del af landet, som du kan nå via en rundrejse i Thailand, er der stor mulighed for at nyde livet i paradislignende omgivelser. Det er på øer som Koh Samui, Koh Phi Phi, Koh Lanta, Koh Phangnan, på dykker-øen Koh Tao eller på den mere kendte Phuket, at du kan besøge de strande, man ofte ser på foto fra landet. Rigtig mange steder er der gode overnatningsmuligheder stort set på selve stranden i en primitiv Bungalow. En oplevelse man ikke må snyde sig selv for ved en rundrejse i Thailand.

Det frodige Nordthailand

De smukke naturoplevelser får man bedst i den nordlige del af landet. På en rundrejse i Thailand kan man med udgangspunkt i byerne Sappong, Chiang Mai og Chiang Rai tage på ekstremt smukke trekkingture. Omkring de byer finder du smukke bjerge, grønne skove og jungle med huler, grotter og andre imponerende smukke steder. Og så er dyrelivet rigt Specielt i Chiang Mai, der er Thailands næststørste by, er det også værd, at besøge de mange fascinerende templer, men det er helt sikkert også værd, at blot opleve selve byen. En rundrejse i Thailand kan ikke undgå at give dig rigtig mange oplevelser.