Jeg var lige gået ud af gymnasiet og det var tid til at blive i sommerferie. Mig og min ven havde længe gået og snakket om at starte på kørekortet, når vi endelig gik ud af gymnasiet. Vi havde begge arbejdet fuldtid og lagt penge til side hver måned, så vi ville have nok til at begynde direkte. Det hele gik som smurt op til at vi så skulle starte, vi fandt en køreskole som lå tæt på os og som vi havde fået anbefalet i lang tid. Mange mente den var rigtig god og da den lå i Valby var det perfekt. topgear-trafik.dk jeg husker forløbet som meget tilfredsstillende og både det at man kunne tage teori I flere forskellige afdelinger gjorde det meget nemt selv at bestemme hvorvidt man vil hurtigt igennem forløbet eller langsomt. Mig og min ven ville selvfølgelig gerne hurtigt igennem og det var også muligt. Jeg husker det som om at vi fik kørekort rimeligt hurtigt, både fordi at vi havde viljestyrken, men også generelt fordi at køreskolen var så god til at forklare tingene. De ting man hører om, teorien og hvor kedeligt det kan være, synes jeg egentlig ikke var specielt kedeligt. Da de har gjort det meget nemt og overskueligt at følge med. De forklarede tingene grundigt, hvis man skulle have nogle spørgsmål, så skulle de også gerne svare på dem. Kørelæreren var tilpasset ens personlighed, hvilket betød at mig og mine kørelærer havde en masse gode samtaler under vores kørsel. Han var bestemt ikke bange for at rette på mig, men jeg var heller ikke bange for at stille ham spørgsmål, for det skulle han med glæde svare på. Da vi kom til køreprøven fortalte han mig, at han ikke ville sende mig op hvis jeg ikke var klar, så jeg skulle bare få kørekort nu og det gjorde jeg heldigvis.