I denne artikel vil vi give dig nogle tips til, hvordan du kan fejre påsken i din virksomhed. Påsken er en festlig tid, som mange benytter til at holde ferie fra arbejdet. Men det behøver ikke at være sådan! Har du lyst til at skabe lidt mere stemning og hygge i din virksomhed i påskedagene, så læs med her. Vi giver dig nogle idéer til, hvordan du kan gøre påsken ekstra festlig for dine medarbejdere.

Vådt og tørt til ganen

For det første kan du sørge for, at der er god mad og drikke til påskefrokosten. Sæt nogle dejlige frokostretter sammen med lun leverpostej, lune æg og påskepynt som kyllinger, lam eller andre legeredskaber. Du kan også servere en dejlig dessert som risalamande med flødeskum og jordbærsauce. Husk, at der skal være plads til alle smagløgne – og sørg også for lidt godt at drikke til. Øl, snaps og glögg passer sig altid godt til en påskefrokost.

Påskepyntning af lokalerne

Det er altid hyggeligt at pynte op i lokalerne med farverige flag, balloner, kunstige blomster eller andet påsketema-inspireret dekoration. Det vil gøre det lettere for alle at komme ind i den rette stemning. Husk også at skabe noget musikalsk stemning med nogle påskesange eller eventuelt en påskequiz og uddeling af påskegaver til ansatte. Det kan hjælpe folk til at komme i humør og gratulere hinanden med påskens ankomst.

Påskespil og aktiviteter

Du kan også finde på forskellige slags sjove spil, som hele virksomheden kan være med i. Dette er et godt middel til at skabe lidt interaktion mellem kollegaerne, selv om I ikke har mulighed for at mødes ansigt til ansigt. Det kan være alt fra et kreativt skrivespil, hvor alle skal skrive et kort påskebrev til deres kollegaer eller en påskejagt, hvor I søger efter gaver og chokoladeæg i lokalerne.