Hvert år står man med samme problem, der skal købes julegaver til hele familien.

Hvert år i december skal folk igen til at være kreative, når de skal finde gaver til familien. Ikke mindst er det en udgift der for de fleste ikke længere er helt lille. Som mand hedder det så, ingen fede alufælge til dine vinterdæk, når der skal købes gaver. Ligeledes må kvinder lige vente med de nye sko der har den røde bund. 

Gaver er ikke det nemmeste at købe. Det vil sige, for nogen er det, men det kan stadig være en udfordring. Hvad skal du give mor og far, de ønsker sig jo stort intet. Her køber de fleste noget praktisk eller en lækker kurv med vin og lækkerier. Det er dog også lidt kedeligt at give det samme hvert år. Så det er med at lave lidt research og se om man ikke kan lokke et enkelt ønske ud af dem. 

Gaver til kæresten

Når det kommer til kæresten, så er det måske lidt nemmere. Det er da i hvert fald at håbe. Hvis du tilbringer en del tid med din kæreste, så burde du have en ide. Ydermere er det hos kvinder jo ikke altid helt så svært. Noget lækkert tøj, sko, tasker, frækt lingeri, smykker eller en ny parfume. Det er noget de fleste kvinder godt kan lide. 

Hos mænd kan det være lidt sværer. Ikke mindst fordi kvinder ikke virkelig får med hvad slags værktøj de går op i. Så er det en gør-det-selv mand du har derhjemme, så må du prøve at få et ønske ud af ham med list. De fleste mænd elsker dog en god spiritus som whiskey, rom, cognac osv. Er han ryger så er eksklusiv cigar altid et hit. Nytår er jo også lige på trapperne. Vil du gerne se ham i noget pænere tøj, så kender du nok også størrelsen. 

Gaver til jer

Jul er for par også en tid hvor man lige kan skrue kærlighed og hygge ekstra meget op. Her snakker vi naturligvis også om sex. Det er nok ikke altid man lige skal smide gaver som sexlegetøj og frække trusser under træet, men det kan bestemt også gøre december sjovere. Det er selvfølgelig også muligheden at lave det til en pakkekalender. Enten en man åbner hver for sig eller en man åbner sammen. Husk dertil, det er ikke størrelsen på gaven, det er tanken bagved.