Er du på udkig efter et hotelophold i Aarhus, der er noget særlig, så er det oplagt at søge til Hotel GUESTapart. Et hotel hvor indretning og faciliteter er prioriteret højt.

 

I Aarhus

Skal du overnatte i Aarhus, og gerne vil gøre det et sted med lidt mere klasse og få et anderledes ophold? Klik her, hvis du vil se et anderledes hotel. Anderledes i arkitektur, anderledes i indretningen og valg af materiale til dette. Du få altså en oplevelse oveni det at kunne overnatte i behagelige omgivelser.
Der benyttes originale kunstværker til væggene, men også møbler, der er fantastisk komfortable. Lamperne er meget dekorative, og bidrager til et smukt helhedsbillede.

 

Forskellige slags værelser

Der er rig mulighed for at vælge forskellige slag værelser på hotel GUESTapart. Det helt basale værelse er værelset “More than Standard”, der er på mindst 30 kvm, og bare har alt du skal bruge. Så kan du opgradere med en balkon, du kan vælge typen “Plento of Room with Sofabed”, der er på 36 kvm, og en række andre opgraderinger, så du kan få helt op til 47 kvm i to etager. Der er endvidere mulighed for at få to værelser med Connecting doors, så du i princippet kan komme op til 60 kvm.

 

Fantastiske faciliteter

På dit ophold har du masser af muligheder. Morgenbuffeten er økologisk og hjemmelavet. Generelt kan du nyde alle dagens måltider på stedets restaurant. I forlængelse af restauranten findes et lækkert loungeområde, hvor det er muligt at arbejde eller bare nyde livet. Du har ved ophold på hotellet gratis adgang til fitness og velvære, hvor der er alt du skal bruge. Og så er der blot 100 meter til den nye letbane og dermed adgang til hele Aarhus.

 

Gode anmeldelser

Det er helt normalt at kigge efter anmeldelser hos blandt andet Google og Facebook, når du skal finde dit næst ehotel. Det kan du rolig gøre. Det sikrer dig en god oplevelse.

 

Aarhus er et besøg værd

Aarhus er Danmarks næststørste by og så absolut altid et besøg værd. Den østjyske by har rigtig meget at byde på. Der er masser af kulturliv i Aarhus og den nye letbane bringer dig hurtigt rundt. Byen er også kendt for mange gastronomiske oplevelser og det fantastiske hyggelige latinerkvarter. Langs å’en finder du desuden gode muligheder for at spise, drikke kaffe eller måske drinks. Aarhus er som en lille kompakt storby.