Elsker du at rejse og opleve verden? Er du samtidig typer, der ikke kan få nok af at møde nye, søde mennesker? Så vil du elske Barschool.

Her oplever du det tropiske Mallorca, møder spændende bekendtskaber og bliver samtidig uddannet bartender. Tag et bartender kursus på Barschool, hvis du drømmer om at udvikle dig personligt og fagligt!

 

Rejs og lær på samme tid

Der er intet bedre end at rejse. Men det bliver kun endnu bedre, hvis du lærer noget imens, du gør det.

På Barschool får du et intenst uddannelsesforløb, hvor du lærer alle de nødvendige teknikker for at blive en dygtig bartender. Imens du shaker lækre cocktails, kan du nyde udsigten over Mallorca fra stranden. Det bliver næsten ikke bedre, vel?

Når du er færdig med rejsen og lander hjemme i Danmark, har du lært en hel masse, som du kan bruge i din videre færd i barbranchen. Det er erfaring, som du ikke får andre steder. 

Hvad lærer du på din rejse til Mallorca?

– Imponerende teknikker i baren

– Den bedste kundeservice

– Dine personlige og faglige kompetencer

 

Jobgaranti efter endt rejse

Når du er færdig med dit bartender kursus på Barschool, kan du glæde dig til at få et job lige fra du er hjemme igen. De garanterer nemlig 100% jobgaranti gennem deres samarbejdspartnere.

Det betyder, at du kan suse direkte ud bag baren, når du har fået dit eksamensbevis i hånden.

Hvis du ikke er færdig med at rejse i verden, kan du også bruge dit diplom alle mulige andre steder. Uanset hvor du er i verden, kan du vise dit bevis på, at du har gennemgået et intenst bartender kursus på Mallorca. 

Det er en stor bonus, da du med stor sandsynlighed har lyst til at vise omverden dine nye kompetencer som bartender.

 

Hvad oplever du på et bartender kursus?

Et bartender kursus giver dig en oplevelse for livet. Det handler ikke kun om uddannelsen, men også om at se verden, få nye venner for livet og lære dig selv endnu bedre at kende.

Du kan glæde dig til at møde en masse unge mennesker, der er samme sted i livet som dig selv. Det er berigende at snakke med andre, der ved præcis, hvilken situation du står i lige nu og her.

På Barschools bartender kursus kan du også se frem til at opleve verden – og få en masse sjove stunder. Bartenderskolen er placeret lige ved stranden og tæt på The Magaluf Strip, hvor der altid er fest og farver. Så hvis du er klar på et par vilde byture, er der også en masse muligheder for netop det.

Derudover er der også en masse skøn natur, som du kan opleve i fritiden. Måske vil du på opdagelse i grotter, besøge bjergene eller vandre ned af de hvide sandstrande. Der er nok at kaste sig over, hvis du elsker at nyde naturen.