Der er mange grunde til at besøge den tyske by Dresden, f.eks. dens rige historie og kultur. Hanstholm Rejser er et dansk firma, der arrangerer busrejser dertil med forskellige aktiviteter og oplevelser, så du får et godt indblik i, hvordan det er at bo i denne smukke by. 

Tag på busrejse til Dresden med Hanstholm Rejser

Dresden er Tysklands 7. største by og ligger ved floden Elben i den nordøstlige del af landet og har mere end en halv million indbyggere. Byen var engang et vigtigt centrum for kunst og kunsthåndværk, før den under Anden Verdenskrig primært koncentrerede sig om industrien. De allierede styrkers bombeangreb efterlod store dele af Dresden ødelagt, men byen er siden blevet genopbygget og er nu et populært sted for turister at besøge

Hanstholm Rejser arrangerer det hele

Hanstholm Rejser har arrangeret en dato, highlight på turen, med booket overnatning på hotel, aftensmad og alt, hvad turen ellers indeholder. Du kan se programmet på deres hjemmeside, se datoer og pris. Hvis det hele falder i din smag, så kan du booke en plads i bussen, blot ved at udfylde nogle personlige informationer. Det er nemt at enkelt.

Hanstholm Rejser kan tilbyde en dag på opdagelse i Dresden for alle, uanset alder, interesse og køn. Du får mulighed for at se, hvordan det er at være i byen med dine egne øjne, mærke stemningen og se kulturelle og historiske bygninger. Ikke nok med, at du får en kulturel oplevelse, som du aldrig vil glemme, så kommer du også afsted med andre mennesker. Det vil skabe et fælleskab, da i alle har en interesse om at komme med på turen. Hvis man føler sig meget alene i sin dagligdag, så kan det være en god ide at komme på tur med andre mennesker, og opnå noget socialt. Hvem ved, måske der er en ny ven eller to i blandt.