Som kommende eller nybagte forældre bevæger I jer ind i et helt nyt univers. Allerede inden babys ankomst er I sikkert som så mange andre vordende forældre i gang med at lave lange lister til indkøb af babyudstyr. De fleste babyting er relativt nemme at beslutte sig omkring. Har du et punkt på listen, der hedder ”sutter”, er dette ikke et punkt, er overstås hurtigt, når først du begynder at undersøge facts omkring sutter. Det er langt fra alle børn, der vil tage alle slags sutter. Er baby ikke født endnu, kan det derfor være en rigtig god idé at anskaffe sig et lille lager med et udvalg af forskellige typer af sutter.

Hvornår kan du tilbyde dit barn en sut?

Det er hårdt at blive nybagt mor. Et af de steder, hvor man kan aflaste sig selv, er ved at anskaffe sutter. Herved bliver en del af tryghedsamningen erstattet med narresutten, så mor kan få lidt hvile. Der findes mange forskellige designs og mærker af sutter. Vil du gerne give dit barn en sut, der er produceret i økologiske materialer, og som minder meget om et bryst, er det værd at se nærmere på Bibs Sutter.

Det er vigtigt at få etableret en velfungerende amning, før man går i gang med sutten. Det vil nemlig føles anderledes for barnet at sutte på sutten, hvorved det kan give problemer for sutteteknikken ved amningen, hvis ikke denne er kørt godt ind først. Er amningen velfungerende, er der intet i vejen for at introducere barnet for narresutten.

Flotte sutter i naturmaterialer

Der er rigtig mange fordele ved at vælge netop Bibs sutter. Disse er designet i naturgummi, som har den fantastiske egenskab, at suttehovederne tilpasser sig det enkelte barns mund, når materialet varmes op inde i munden. Suttehovederne kan både fås som runde og ergonomiske. Det er vidt forskelligt, hvad det enkelte barn foretrækker.

Der findes fire forskellige modeller af Bibs Sutter:

  • Den originale, runde Bibs Sut
  • Bibs Supreme
  • Bibs Couture
  • Bibs De Lux

Den runde Bibs sut har det klassiske design med et rundt skjold. Dette er designet således, at det vender væk fra barnets mund og derved ikke trykker på munden.

Bibs Supreme er designet med et sommerfugleskjold. Dette er ekstra godt i forhold til barnets tænder, men det minder til gengæld ikke lige så meget om et bryst som den runde sut.

Bibs Couture har ligeledes et sommerfugleskjold. Dette er dog lidt mindre end det er ved Supreme sutten.

Bibs De Lux er en luksus udgave af den originale, runde Bibs sut, hvor der er gjort mere ud af det visuelle design.

Endnu en fordel ved Bibs sutter er, at de kommer i alverdens farver, der følger tøjkollektionernes farver. Derved er det nemt at finde en sut, der matcher barnets outfit.

Sutterne kommer i tre forskellige størrelser:

  • Bibs sutter str. 1: Nyfødt til 6 måneder.
  • Bibs sutter str 2: Nyfødt til 36 måneder.
  • Bibs sutter str 3: Over 2 år.

Det der derfor muligt at finde en sut i samme model, selvom barnet vokser fra sin yndlings-sut.