Det kan tit være uoverskueligt at finde en god kemifri madkasse, men hos Little Happy kan du finde nogle gode kemifrie madkasser. Sistema og Yumbox er to gode forslag. Sistema er god kendt for at lave god madkasser, som holder i lang tid, men noget mange ikke ved er, at de laver kemifrie madkasser. Yumbox er et mærke mange ikke kender til, hvilket er lidt synd. De laver super gode og innovative madkasser, som også er kemifrie.

Det er vigtigt at sende en kemifri madkasse med sit barn i skole, fordi normale madkasser kan udlede stoffer til den mad, som er i madkassen. Det er ikke altid man ved, om det er de farlige stoffer eller nogen stoffer, som ikke skader, men lige meget hvad er de da uønsket i vores mad.

Gode kemifrie madkasser

Hvis du ikke har lyst til at din madkasse udleder stoffer, som du bagefter indtager via din mad, så kunne det være du skulle anskaffe dig en kemifri madkasse. Det kan hurtigt blive uoverskueligt at finde en god kemifri madkasse, og derfor burde du tage et kig hos LittleHappy. Her har de brands, som Sistema og Yumbox som begge laver kemifrie madkasser, til en god pris hvor alle kan være med.

  • Sistema: Sistema er kendt for at lave gode og solide madkasser, som kan holde til at blive brug. En ting som mange sikkert ikke ved er, at Sistemas madkasse er 100% Phthalat- og BPA fri. Dette gør, at du med god samvittighed kan lægge mad i dem. Det gode ved Sistema er, at de har et bred udvalg af forskellige farver og størrelser madkasser, som gør det muligt at finde en der passer.
  • Yumbox madkasse: Hvis du ønsker at give dit barn en god kemifri madkasse, er Yumbox ihvertfald et kig værd. De laver madkasser i 100% kemifrit plast, og madkasserne har praktiske rumdelere, som gør det nemt at pakke barnets madkasse. Når madkassen lukkes forsegles hvert rum af silikone fugerne i låget. Dette gør, at du sagtens kan hælde yoghurt eller koldskål i uden, at det flyder ud.
  • Som du kan høre op over er der et par gode forslag til nogle gode kemifrie madkasser, begge mærker er til at finde inde på LittleHappys hjemmeside. Der inde har de også et stort udvalg af farver og størrelser fra de forskellige brands.

Derfor skal du vælge en kemifri madkasse

Mange tænker sikkert at det kan være lige meget med at købe en kemifri madkasse, og at der ikke kan ske noget med maden, som opholder sig i en ikke kemifri madkasse. Varme fede fødevarer som fx laks eller lasange kan trække kemiske stoffer ud af plastikken. Hvis du ønsker at sende dit barn i skole med en sikker madkasse, er det en kemifri madkasse, du skal have fat i. En undersøgelse viser, at man ikke altid kan vide hvilke stoffer, der udledes til maden i en madkasse. Så det kan både være farlige, men også ikke skadelig, men lige meget hvad er de vel uønsket.