Skal du på jagt efter rav i naturen, kan du gøre jagten lidt lettere ved hjælp af god forberedelse. Der findes praktiske redskaber, der hjælper dig i jagten på det gyldne rav, og det er naturligvis godt at have styr på disse på forhånd. Herunder kan du læse om det, du kan gøre, for at øge dine chancer for at finde skatte i naturen.

Brug en ravkese

Med en ravkese i vandet kan du øge jagten langt mere overskuelig. Forestil dig at ravet ligger gemt nede i sandbunden i havet. Du kan ikke se det med det blotte øje, og du er derfor nødt til at grave efter det. Her kan en ravkese være til kæmpe stor hjælp. Tænk bare på i gamle dage, hvor man siede efter guld. Det er fuldstændigt samme princip. Du tager bare en stor skefuld af havbunden, hvorefter du langsomt går indholdet igennem og smider det fra, der ikke er rav. Og lige pludseligt vil du støde på dit første stykke rav.

Brug en lygte i mørket

Du kan faktisk også anvende en smart lygte i de mørkere aftentimer, der får ravet til at lyset op. Det kan være en hurtigere måde at finde rav på, og her flytter du ligeledes jagten ud på de hyggelige aftener, hvor mørket falder på, og det hele bliver helt anderledes. Det kan i hvert fald være spændende at forsøge at finde rav på om dagen og aftenen.

Undersøg hvordan rav ser ud

Ja, og inden du overhovedet begynder din jagt på rav, er det en god idé at undersøge, hvordan rav kan se ud. Det kan komme i mange størrelser, farver og variationer, og derfor er der nødvendigvis ikke kun én ting at kigge efter, men flere nuancer af rav. Og når du ved, hvad du rent faktisk skal kigge efter, gør det logisk nok jagten væsentligt lettere.