En fodboldkage er en fantastisk måde at fejre de store kampe, som når Danmark spiller. Det er vigtigt, at du har det rigtige udstyr til at bage en kage, så du kan sikre dig, at den både ser flot ud og smager lækkert. Heldigvis har vi hos DinKageverden.dk alle de redskaber og ingredienser, der er nødvendige for at lave en fantastisk fodboldkage

Ideer til fodboldkage

Når du skal lave en rigtig fodboldkage, så er det oplagt, at få den til at ligne en rigtig fodboldbane, med spiller på. Og det lyder måske urealistisk, men faktisk kan du tro om igen! Det er muligt, og du får her nogen tips til, hvordan du kan få den til at ligne, kun ved hjælp af få skridt.

  • Bag en rektanglet kage. Det er ligegyldigt, om det er en chokoladekage eller en sandkage, eller om der er fyld i eller ej. Det vigtigste er, at den smager godt, og at den er rektanglet, ligesom en fodboldbane.
  • Smør kagen op med smørcreme, og dæk nu hele kagen med grønt fondant. Dæk eventuel kanten i bunden, med grøn smørcreme, så det ligner græs.
  • Nu skal banen kridtes op, som man siger. Her kan du bruge lange baner af hvid fondant, eller du kan bruge hvid marcipan. Her er det vigtigt, at man lige måler op, så felterne bliver lige lange, så det ligner en rigtig fodboldbane.
  • Sidst, men ikke mindst, så er der ikke meget fodbold uden spilleren og mål. Her kan du på DinKageverden køb et fodboldsæt 9 dele, som består af 2 mål og 6 spillere og 1 dommer, som man sætter ned i kagen. Figurerne er til pynt, og kan ikke spises, da de er lavet af plastik.

Du kan finde alt til fodboldkager hos Dinkageverden, hvor det kun er fantasien, der sætter sine grænser for, hvordan man kan pynte og dekorere en kage.