Hvis du overvejer at tage på tur med kæresten og gerne vil have cyklerne med, så bør du overveje hvilken cykelholder, der passer til dit behov. Det kan både være du leder efter et cykelstativ til biler uden anhænger eller til biler med anhænger. Cykling er en god måde at få kvalitetstid sammen som par og det kan med fordel kombineres med en dagstur, weekendophold eller endda ferie.

Hvor går turen hen?

Der er mange muligheder for at tage et hyggeligt ophold kombineret med cykling i Danmark og Europa. Det gør sig både gældende, hvis i gerne vil køre mountainbike, racercykel på landevej, gravel på grusvej eller måske bare vil køre rundt på citybike eller el-cykel. Mulighederne er uendelige og det kan skabe rammerne for en aktiv tur, hvor i både kan få motioneret, opleve nye omgivelser og få en masse kvalitetstid sammen.

Kan børnene komme med?

Cykelstativer kommer ikke blot til 2 cykler, men du kan også finde cykelholdere til 3 cykler og 4 cykler. På den måde kan du også tage børnene med på tur, så i sammen kan få frisk luft og motion. Der findes forskellige typer af cykelholdere og det er altid vigtigt, at du finder den, som passer bedst til din bil og behov.